Ensimmäinen avioliittovuosi meni nopeasti – Gwen Stefani ja Blake Shelton juhlivat hääpäiväänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkopari Blake Sheltonin ja Gwen Stefanin oli tarkoitus mennä naimisiin jo vuosia sitten, mutta koronaviruspandemia sotki heidän suunnitelmansa. He ovat sanoivat toisilleen ”tahdon” intiimissä seremoniassa Oklahoman ranchilla vuosi sitten.

– Onnellista hääpäivää naiselle, joka tekee maailmastani täydellisen. Gwen Stefani, sinun ansiostasi tämä on ollut elämäni paras vuosi. Rakastan sinua! Kiitos, kun vastasit ”tahdon”, 46-vuotias Shelton kirjoitti sosiaaliseen mediaan.

Blake Shelton rakennutti omistamalleen maatilalle kappelin, jossa hänet vihittiin Gwen Stefanin viralliseksi aviomieheksi. Hääjuhlissa ei ollut vieraana muita kuin pariskunnan vanhemmat ja pieni joukko ystäviä. Vuodesta 2015 saakka seurustellut pari on ollut tahoillaan naimisissa aiemminkin. He rakastuivat The Voice -ohjelman kuvauksissa ja hakivat eroa silloisista kumppaneistaan.

– Ensimmäinen vuosi takana. Ikuisuus edessä, 52-vuotias Gwen Stefani kommentoi omaan hääpäivän päivitykseensä.