Haluatko swaippailla töissä salaa Tinderiä? Uusi ominaisuus auttaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deittisovellus Tinder on suosittu keino etsiä niin elämänkumppania kuin lyhytaikaisempaakin seuraa. Kaikissa yhteyksissä swaippailua ei kuitenkaan katsota välttämättä hyvällä.

Tinderin tietokoneella käytettävään työpöytäversioon on tulossa ominaisuus, jonka tarkoituksena on helpottaa sen käyttöä salaa töissä. Ominaisuuden ansiosta deittisovelluksen saa nopeasti piiloon yhden napin painaluksella esimerkiksi pomon tai uteliaan työkaverin ilmestyessä paikalle. Tinderin tilalle ruutuun ilmestyy tekaistu Meeting Notes, eli tapaamismuistiinpanot -välilehti.

Insider-lehden mukaan Tinderin taannoinen kysely paljasti lähes kolmanneksen palvelun käyttäjistä swaippailleen joskus palaverin aikana. 47 prosenttia vastaajista kertoi käyttävänsä Tinderiä työaikana. Ominaisuuden pitäisi saada käyttöön klikkaamalla Tinderin työpöytäversion vasemmassa ylälaidassa olevaa pientä salkun kuvaa.