Victoria Beckham jännittää tyttärensä somen käyttöä – yksi pelko ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -yhtyeestä tunnettu Victoria Beckham on avautunut tyttärensä sosiaalisen median käyttöön liittyvistä huolista. Tähden mukaan hän haluaa suojella 10-vuotiasta Harperia internetin trolleilta ja muilta törkykommentoijilta.

– Harper ei ole sosiaalisessa mediassa, joten meidän ei tarvitse huolehtia hänen vartaloonsa liittyvästä arvostelusta vielä. Olen kuitenkin nähnyt kuinka julmia ihmiset voivat olla, joten kyllä, olen huolissani siitä, Beckham kertoi Australian Vogue-lehdelle.

Beckhamin mukaan Harper on iässä, jossa murrosikään liittyvät muutokset alkavat pian näkyä. Tähden mukaan hän haluaa varmistaa, että perheessä keskustellaan avoimesti ulkonäköön ja varttumiseen liittyvistä asioista. Beckham haluaa myös tyttärellä ystäväpiirin koostuvan mukavista ihmisistä.

Harper on Victoria ja David Beckhamin lapsista nuorin. Pariskunnalla on myös kolme poikaa, 23-vuotias Brooklyn, 19-vuotias Romeo ja 17-vuotias Cruz. Heistä kaikki käyttävät sosiaalista mediaa.