Travis Scottin piti esiintyä festareilla ensi kertaa Astroworld-tragedian jälkeen – tapahtuma peruttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Travis Scott nousi marraskuussa otsikoihin synkissä merkeissä. Tähden esiintyminen Texasin Houstonin Astroworld-festivaaleilla päättyi kahdeksan ihmisen kuolemaan ja satojen loukkaantumiseen johtaneeseen festarikaaokseen.

Travis Scottin oli määrä nousta ensi kertaa festivaaliyleisön eteen tragedian jälkeen Day N Vegas -festivaaleilla Yhdysvaltojen Nevadassa. Nyt 2.-4. syyskuuta järjestettäväksi suunniteltu tapahtuma on kuitenkin peruttu kokonaan. Järjestäjien mukaan peruminen johtuu logistiikan, aikataulujen ja tuotantopuolen ongelmista.

Day N Vegas -tapahtumassa oli määrä esiintyä myös muun muassa SZA, J. Cole, 21 Savage ja Pusha T. Travis Scott on Astroworldin jälkeen esiintynyt vain kahdesti pienimuotoisissa tapahtumissa. Hän nousi lavalle maaliskuussa yksityisissä juhlissa Bel Airissa ja huhtikuussa Coachella-festivaalin yksityisillä jatkoilla.