Seiska: Vesa-Matti Loiri joutunut sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesa-Matti Loirin terveydentila on herättänyt huolta fanien keskuudessa kuluneen vuoden aikana. Nyt 77-vuotias suomalaistähti on Seiska-lehden mukaan joutunut sairaalahoitoon.

Loirin sairaalahoidon tarkat syyt eivät ole selvillä. Seiskan lähipiirilähteiden mukaan hän kuitenkin joutui sairaalaan kuukausien sairauskierteen päätteeksi. Loirin leiristä ei ole toistaiseksi saatu virallista tiedotetta asiaan liittyen.

Loiri on aikaisemmin kertonut avoimesti diabeteksestään ja muista siihen liittyvistä sairauksista. Tähti on viettänyt pidemmän aikaa hiljaiseloa julkisuudesta. Hänet kuitenkin nähtiin keväällä sosiaalisessa mediassa jaetuissa yhteiskuvissa Samuli Edelmannin ja Michael Monroen kanssa.

Monitaiturina tunnettu Vesa-Matti Loiri nousi julkisuuteen suomalaisella viihdekentällä jo 1960-luvulla. Hänet tunnetaan muun muassa Uuno Turhapuron roolista. Loiri on niittänyt mainetta myös muusikkona ja julkaissut lukuisia eri lajityyppejä edustajia levyjä.