Vanessa Hudgens keikisteli huvijahdilla – seuraajat riemastuivat kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa Vanessa on poseerannut luonnon helmassa, kun hän keikistelee kameran edessä näyttävästi punaisissa biksuissa. Samalla näyttelijätär hehkuttaa miten luonto tekee kaikesta niin paljon kauniimpaa. Näiden kuvien perusteella voidaan päätyä samaan lopputulokseen.

Taannoin Vanessa Hudgens oli mukana yökerhoistaan tunnetun David Grutmanin luksushotellin avajaisissa. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian.