Savonlinnan povipommi pelkässä kylpytakissa: ”Minun kanssani voitat…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Nyt hän on palvonut aurinkoa.

Nyt Pasha on poseerannut Helsingissä kuvassa, jossa hänellä on yllään pelkkä paljastava kylpytakki. Samalla hän toteaa, että hänen kanssaan olevat ovat jo valmiiksi voitolla.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.