Huippumalli-Nina kuin fitness-tähti – kuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal tunnetaan sosiaalisessa mediassa hyvästä kunnostaan ja rennosta asenteestaan. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva supermalli on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Tällä kertaa Nina on esitellyt huippuunsa treenattua mallivartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen, jotka saavat samalla huomata, että vartalo kävisi koska tahansa fitness-harrastajan vartalosta. Ei siis epäilystäkään, ettei Agdal ole huippukunnossa.

30-vuotias tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.