Juuri nyt: Vaasa Festival keskeytetty – myrsky iskemässä alueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasan sisäsatamassa parhaillaan järjestettävä Vaasa Festivaali on jouduttu keskeyttämään. Syynä on aluetta uhkaava myrskyrintama, joka uhkaa festivaalin rakenteita.

Vaasa Festivalin lauantai-illan 6.8.2022 neljä keikkaa on peruutettu ja lauantain festivaalipäivä keskeytetty klo 21.00 lähestyvän myrskyn ja ennustettujen vaarallisten kovien myrskytuulien vuoksi. Tapahtumassa on keskeytyshetkellä ollut n. 8000 asiakasta.

Keskeytyksestä on päättänyt lauantai-iltana Pohjanmaan Pelastuslaitos käytyjen keskusteluiden päätteeksi. Lähestyvä myrsky ja voimakas vaarallinen, jopa 24m / s tuuli ylittää reilusti turvallisen tapahtuman järjestämisen rajat.

Lauantain neljä viimeistä keikkaa, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Mariska ja Mara Balls on peruutettu.

– Olemme tietenkin harmissamme, että tapahtuma joudutaan keskeyttämään. Asetamme turvallisuuden kaiken edelle ja ymmärrämme, että vaarallinen tuuli aiheuttaa suuren turvallisuusriskin tapahtumaympäristössä. Tapahtumalla on vakuutus tällaisia tilanteita varten. Katseemme on jo ensi vuodessa ja Vaasa Festival järjestetään seuraavan kerran 3.-5.8.2023. Lisätietoja ensi vuoden tapahtumasta on luvassa jo alkusyksystä, Tommi Mäki, promoottori Vaasa Festival