Playboy-Sabrinan muodot kuin toisesta maailmasta – koripallon kokoiset rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias kohukurvitar. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä yli miljoona dollaria. Sabrinalla on vankka fanikunta ja lähes miljoona seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Sabrina on poseerannut tuttuun tapaansa poikkeuksellisen näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee tietenkin rintojaan. Ne ovatkin esitteleminen arvoisia, sillä kooltaan muistuttavat lähinnä koripalloa.

Sabrina Sabrok on julkkis kaikkialla minne meneekin. Hän on kuitenkin kiltisti avioliitossa, joten miehillä ei ole hänen suhteensa saumoja. Fanit voivat kuitenkin ihastella hänen kuviaan Instagramissa, jonne nainen ahkerasti otoksiaan päivittää.