Tyttöbändin kaunotar aurinkolomalla – nautti näyttävästi huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Little Mix -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock kertoi jo pari vuotta sitten haluavansa aloittaa soolouran, minkä lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan ranta-asuja naisille. Viime keväänä hän paljasti olevansa raskaana ja sittemmin esitteli raskausvatsaansa muun muassa alastomana. Kaksoset syntyivät elokuussa.

Tällä kertaa Leigh-Anne Pinnock nähdään nautiskelemassa aurinkolomalla veneellä, josta hän muun muassa hyppäsi mereen näyttävällä loikalla ja pääsi myös aluksen ohjaimiin.

Little Mix -yhtyeessä lauloivat yhtyeen kulta-aikoina Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois, ja nyt näyttää siltä, että myös Leigh-Anne Pinnock on alkanut etsimään omaa polkuaan.