Karu näky videolle – vuoristoradan vaunu jäi jumiin pystysuorassa kohdassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjan Madridissa sijaitsevan huvipuiston kävijät joutuivat taannoin hurjempaan tilanteeseen kuin he todennäköisesti toivoivat. Vuoristoradan vaunu jäi yllättäen jumiin pystysuoraan kohtaan kymmenien metrien korkeudessa.

Vika iski Parque de Atracciones -huvipuiston vuoristorata Abismoon 4. elokuuta noin kello 21. Vaunun kyydissä olleet huvipuistokävijät joutuivat odottamaan ongelman ratkeamista hankalassa asennossa yli tunnin ajan. Lopulta kaikki matkustajat saatiin turvallisesti alas, eikä Spanish News Today -lehden mukaan kukaan loukkaantunut.

Vaunu pysähtyi paikoilleen radan mekanismissa ilmenneen ongelman vuoksi. Abismo-vuoristorataa on kuvailtu jännitystä hakevien unelmaksi. Yli 50 metrin korkeuteen kohoavassa radassa riittää tiukkoja käännöksiä ja henkeä salpaavia kohtia vaunun kulkiessa 105 kilometrin tuntivauhdilla.