Martina Aitolehti osallistui Ironman-kilpailuun – sijoittui upeasti neljänneksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa hyvinvointivalmentajana tunnettu suomalaistähti Martina Aitolehti osallistui viikonloppuna Tallinassa järjestettyyn Iroman-kilpailuun. Aitolehti paljasti kisojen jälkeen sijoittuneensa vaativassa triathlonissa neljännelle sijalle.

– Toivoin vahvaa ja ehjää kisaa Frankfurtin episodin jälkeen ja sen sain. Maaliin juoksin sijalla 3 mutta tipuin loppujen lopuksi sijalle 4, Aitolehti kirjoitti.

Frankfurtin episodilla tähti viittaa kesäkuussa Saksassa järjestettyyn Ironman-kilpailuun. Tuolloin hän joutui kisan jäljiltä suoraan sairaalaan ja tiputukseen. Tänä kesänä 40 vuotta täyttänyt Aitolehti kertoi menneensä Tallinnan kilpailun jälkeen tyytyväisenä nukkumaan, ja totesi edessään olevan uusia haasteita.

– Huomenna starttaa uudistettu 21 päivän haaste, keskiviikkona julkaistaan mun elämänkerta ja torstaina alkaa koulut. Rakas esikoinen lähtee ylä-asteen ihmeelliseen maailmaan. Isoja asioita taas tapahtuu, Aitolehti paljasti.