Matkiiko Kylie Jenner Kylie Minogueta? Kummalle tyyli sopii paremmin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-realitysarjastakin tuttu nuori miljardööri Kylie Jenner on saanut vaikutteita tyyliinsä alkuperäiseltä Kylieltä. Tähti nähdään tuoreessa somekuvassa vaatekappaleessa, joka toi monien mieleen australiaislaulaja Kylie Minoguen kuuluisan musiikkivideon.

Kylie Jenner poseerasi Instagramissa hupullisessä hopean värisessä paljettitopissa. Moni kuvaa kommentoinut vertasi vaatekappaletta Kylie Minoguen Can’t Get You Out of My Head -hitin musiikkivideossa käyttämään rohkeaan hupulliseen ja hihattomaan haalariin.

Jennerin toppi on Paco Rabanne -vaatemerkin luomus, kun taas Minoguen yllä nähty vaatekappale oli Fee Doranin suunnittelema. Tähtien sama etunimi on aikaisemmin aiheuttanut erimielisyyksiä heidän välillään. Vuonna 2017 Minogue esti lakitiiminsä avustuksella Jenneriä hankkimasta tavaramerkkitunnusta Kylie-nimelle, joka on ollut poptähden käytössä jo pidemmän aikaa.

Katso Kylie Jennerin asu tästä.