Anne Heche on julistettu aivokuolleeksi – poliisi tutkii onnettomuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka muun muassa Teoria miehistä ja Chicago P.D. -televisiosarjoista tunnettu Anne Heche joutui rajuun auto-onnettomuuteen, jossa hän loukkaantui vakavasti. 53-vuotias nainen sai pahoja palovammoja ja kiidätettiin sairaalaan. Nyt Heche on julistettu aivokuolleeksi. Yhdysvalloista kantautuvien tietojen mukaan hengityskone on päätetty sammuttaa. Poliisi tutkii onnettomuutta.

Anne Heche törmäsi perjantai-iltapäivästä Mini Cooper -autollaan asuinrakennuksen autotalliin Los Angelesissa. Paikalla olleet pyrkivät auttamaan näyttelijää pois ajoneuvosta, mutta Heche yrittikin ajaa pois onnettomuuspaikalta. Hän kolaroi autonsa uudelleen ja se syttyi palamaan. Hän ehti olla palavassa autossa jopa puolen tunnin ajan. Heche kiidätettiin sairaalaan pelastustyöntekijöiden saatua hänet lopulta pois ajoneuvosta. Hechen huhuttiin ajaneen ylinopeutta ja haisseen alkoholille.

Anne Heche tuli 1990-luvulla tunnetuksi rooleistaan menestyselokuvissa, kuten Donnie Brasco, 6 päivää 7 yötä ja Wag the Dog: Häntä heiluttaa koiraa. Hän oli noihin aikoihin runsaasti julkisuutta saaneessa parisuhteessa Ellen DeGeneresin kanssa.