Kohukurvitar härskissä uimapuvussa – nyt on säästetty kangasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Nicole Zavala on muokannut kauneusleikkausten avulla koko elämänsä. Naisen ulkonäkö auttaa hänen julkisuudenjanoaan ja huomion saavuttamista. Hän on luvannut, että aikoo olla vuonna 2022 entistäkin upeampi ja rikkaampi. Zavala on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria, jonka tuloksia hän esittelee mielellään sosiaalisen median seuraajilleen.

Nyt Nicole on esitellyt uimapukuaan, joka aiheuttaa hieman hämmennystä koollaan. Siihen ei nimittäin ole kovin paljon kangasta tuhlattu. Sininen asu on saanut syystäkin melkoisesti somehuomiota, eikä samanlaisia välttämättä nähdä suomalaisilla uimarannoilla ainakaan vielä tänä kesänä helteiden paluusta huolimatta.

Kerroimme aiemmin Nicole Zavala äidin kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.