Fanit perustivat Bam Margeraa vapaaksi vaativan liikkeen – näin perhe kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Jackass-tähti Bam Margera on ollut otsikoissa tiuhaan tahtiin päihdeongelmiensa vuoksi. Hän karkasi päihderiippuvaisten avohoitolasta peräti kaksi kertaa kesäkuun aikana. Sittemmin Margeran on huhuttu päätyneen holhouksen alaiseksi.

Bam Margeran fanit ovat jopa aloittaneet Free Bam eli Bam vapaaksi -liikkeen, jossa tähteä vaaditaan vapautettavaksi holhouksesta. Tähden perhe on kuitenkin torpannut huhut holhouskäytännöstä. He pyytävät faneja lopettamaan liikkeensä.

– Free Bam -liike on aiheuttanut hämmennystä ja vaaraa Bamille ja perheillemme. Vaikka kerromme teille mielellämme elämästämme, jotkut asiat täytyy hoitaa yksityisesti. Päihdehoito on yksi niistä. Parantuminen on vaikeaa ja vielä vaikeampaa julkisen syynauksen alla, tähden perhe kirjoittaa Instagramissa.

– Huhuista huolimatta Bam ei ole holhouksessa vaan väliaikaisessa terveydenhuollon huostaanotossa syistä, joita ei kerrota julkisuudessa. Jos Bam haluaa puhua asiasta, hän tekee niin ollessaan siihen valmis. ”Free Bam” -teoreetikot ovat kannustaneet häntä lopettamaan hoidon, vaikka ovat tietämättömiä yksityiskohdista, hänen terveydestään ja hyvinvoinnista, tiedotteessa kerrotaan.