Blockfest sai lippuhuijarit liikkeelle – poliisi kehottaa olemaan tarkkana lippukaupoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Festivaaleille olemattomia tai toimimattomia lippuja internetissä kauppaavat huijarit ovat jokavuotinen riesa. Nyt lippuhuijauksista on varoitettu Tampereen Blockfest-tapahtumaan lippuja etsiviä. Poliisin mukaan olemattomia tai kopioituja Blockfest-lippuja on kaupiteltu sosiaalisessa mediassa ja tapahtuman nettikaupan keskustelupalstoilla.

Asiasta on tehty poliisille rikosilmoituksia. Poliisi kehottaakin olemaan tarkkaavainen lippukaupoissa. Lippujen QR-koodin kopiointi tulee usein ilmi vasta festivaaliranneketta lunastaessa, jolloin koodin haltija saa ilmoituksen aiemmin jo lunastetusta lipusta. Poliisin mukaan on syytä olettaa, että huijarit ovat aktiivisia edelleen ja mahdollisesti vielä festivaalin aikanakin.

Blockfest järjestetään Tampereen Ratinassa 19.-20 elokuuta 2022. Esiintymässä ovat muun muassa 50 Cent, Jack Harlow, Lil Uzi Vert, Yung Lean, Gettomasa, JVG, Cledos, Yeboyah, F ja Hassan Maikal.