Kokaiinilasti huuhtoutui rannalle – pakkauksia keräillyt mies pidätettiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeita paljastuu toisinaan yllättävistäkin paikoista. Taannoin Yhdysvaltojen Missisippillä sijaitsevalta rannalta löydettiin yhteensä 15 paketillista mereltä huuhtoutunutta kokaiinia.

Kokaiini löydettiin rantaa siivonneiden läheisen ilmailutukikohdan vapaaehtoisten toimesta. Hiekasta löydettiin alkuun kahdeksan pakkausta ainetta. Huumeita paljastui rantahietikosta lopulta enemmänkin, ja ne toimitettiin viranomaisille tuhottavaksi.

WXXV-uutissivuston mukaan löydetyn kokaiinian arvo katukaupassa olisi ollut noin miljoona dollaria. Poliisi pidätti etsintöjen yhteydessä rannalla liikkuneen miehen, joka oli yrittänyt kerätä mereltä huuhtoutunutta kokaiinia omaan taskuunsa. Häntä syytetään huumeiden salakuljetuksesta.