Kurt Cobainin tytär on jo kolmekymppinen – ei uskonut elävänsä niin vanhaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneen laulajan Kurt Cobainin ja Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain on täyttänyt 30 vuotta. Nainen on myöntänyt, että ei ollut nuorempana varma, eläisikö edes kolmekymppiseksi.

– Rehellisesti sanottuna 20-vuotias Frances ei ollut varma, että niin kävisi. Silloin minulla oli sisäinen ja syvä itseinho, joka johtui turvattomuudesta, tuhoisista selviytymismekanismeista ja enemmän traumoista kuin kehoni tai aivoni osasivat käsitellä. Se kertoi siitä, miten näin itseni ja maailman, Cobain kirjoitti Instagramiin.

Frances oli vain 1-vuotias, kun Nirvana.yhtyeen keulahahmo Kurt Cobain teki itsemurhan 27-vuotiaana. Frances seurustelee nykyään Riley Hawkin kanssa, joka on rullalautailija Tony Hawkin poika. Hän oli aiemmin naimisissa Isaiah Silvan kanssa, mutta liitto päättyi eroon.

– Olen iloinen, että olen osoittanut olevani väärässä ja että olen löytänyt tapoja muuttaa kipua tiedoksi.