Adele vilautteli timanttisormusta – joko kihlaus on totta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele nähtiin alkuvuodesta Brit Awards -gaalassa muhkeaan timanttisormukseen pukeutuneena. Alkoi huhumylly, jossa arvuuteltiin laulajan ja hänen poikaystävänsä Rich Paulin suhdestatusta. Nyt Adele on kertonut todellisen tilanteen.

– En ole naimisissa, mutta olen rakastunut. Olen onnellisempi kuin koskaan aiemmin, joten voisin yhtä hyvin olla naimisissa, Adele kertoo brittien Ellelle ja kertoo yksinkertaisesti rakastavan upeita koruja ja niiden pitämistä.

Hän muutti nelikymppisen koripalloagentti Rich Paulin kanssa yhteen tämän vuoden toukokuussa. Suhde vahvistettiin vuosi sitten. Kihlauksen lisäksi on spekuloitu siitä, aikooko pariskunta yrittää yhteisiä lapsia. Rich Paul on sanonut aiemmin suoraan, että hän haluaisi jälkikasvua lisää. Heillä molemmilla on lapsia edellisistä liitoistaan, Adelella yksi ja Paulilla kolme.