Octomomin kahdeksikko saavutti esiteini-iän – hymyilevät kasiluokkalaiset samaan potrettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom, eli Nadya Suleman, tunnetaan nykyisin nimellä Natalie Suleman. Hän julkaisee toisinaan yhteiskuvia lapsikatraastaan, jonka ansiosta perheenäiti nousi julkisuuteen. Natalie tuli tunnetuksi vuonna 2009 saatuaan ensimmäisenä maailmassa kahdeksan lasta samalla kertaa.

Suurperheen äidin elämää ei voi varmastikaan edes hyvällä tahdolla kutsua helpoksi. Lapset kuitenkin kasvavat jatkuvasti, kunnes lopulta lentävät ulos pesästä. Nyt kuuluisa kahdeksikko on aloittanut kahdeksannen luokkansa.

Suleman on aiemmin ilmaissut katuneensa hedelmöityshoitojen avulla raskaaksi tulemista, sillä hänellä oli ennen kahdeksikkoja jo entuudestaan kuusi lasta. Ja hän oli jo silloin yksinhuoltaja. Olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon tässä perheessä menee rahaa ruokaan ja muihin taloustavaroihin kuukaudessa.

Kahdeksikkoon kuuluvien lasten nimet ovat Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah ja Makai. Aiemmin talousongelmissa ja mielenterveysongelmissa rypenyt Octomom on omaksunut terveelliset elämäntavat ja panostaa erityisesti lastensa koulutukseen.