90 päivää morsiamena – meksikolainen siippa suunnittelee kotiinlähtöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -televisiosarja o saanut oman brittiversionsa. Ohjelmassa nähdään kahdeksan brittiä, jotka uskovat löytäneensä ”sen oikean” eli tosirakkauden. Sarjassa seurataan rakkaustarinoita ja etäsuhteen kiemuroita.

Discovery+ -kanavalla esitettävä realitysarja seuraa brittiläisen Kadien ja hänen meksikolaisen poikaystävänsä Alejandron rakkaustarinaa. Kadie asuu Rastrickissa, West Yorkshiressä, mutta vie poikaystävänsä lomareissulle Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupunki Lontooseen. Nainen yrittää saada miestään ihastumaan hänen kotimaahansa.

Tilanne on hankala, koska Alejandro kaipaa kotimaansa lämpöä ja aurinkoa. Hänen mielestään Iso-Britannia on masentava paikka. Pariskunta kuitenkin suunnittelee yhteistä tulevaisuutta, mutta he eivät ole varmoja siitä, missä he tulevaisuutensa viettää.

Totuus on kuitenkin se, että pitkät talvet masentavat helposti ihmistä, joka on tottunut ainaiseen lämpöön ja aurinkoon. Kumpikaan heistä ei halua muuttaa toistensa kotimaahan, joten ehkäpä he voisivat harkita kokonaan puolueetonta maaperää suhteelleen, esimerkiksi Etelä-Euroopasta?