Anthony Bourdain paljasti miten löydät parhaat ravintolat: ”Nörttiraivoa netissä”

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmennyt huippukokki Anthony Bourdain muistetaan muun muassa Anthony Bourdain maailmalla -ohjelmastaan. Siinä hän matkusti eri puolilla maailmaa tutustuen muun muassa paikallisiin ruokakulttuureihin ja parhaisiin ravintoloihin.

Bourdain jakoi vuonna 2013 hauskan ja nokkelan vinkin parhaiden ruokapaikkojen löytämiseksi uusista kaupungeista. Tähti neuvoi Esquire-lehden artikkelissaan provosoimaan ihmisiä sosiaalisessa mediassa ja internetissä. Vihaiset ruokanörtit saa Bourdainin mukaan antamaan helposti ravintolavinkkejä.

– Aiheuta nörttiraivoa netissä. Mene ruokaintoilijoiden sivustojen keskustelufoorumeille. Sanotaan että olet menossa Kuala Lumpuriin. Lähetä vain Malesia-teemaiselle keskustelulaudalle viestin jossa kerrot juuri palanneesi matkalta ja syöneesi maailmankaikkeuden parhaan rendangin, ja kerro jonkun ravintolan nimi, Bourdain neuvoi.

– Sitten vain seuraat kuinka kaikki ärsyttävät foodiet pommittavat sinua vihaisilla vastauksilla, joissa he haukkuvat kyseistä paikka ja nimeävät sinulle parempia ravintoloita, tähti jatkoi.