Trump nuoremman salarakas puolialastomana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen joutui syksyllä skandaalin pyörteisiin paparazzin kuvattua hänet Palm Springsissä.

Nyt Aubrey nähdään poseeraamassa kahdessa kuvassa, joita on muokattu melkoisesti jälkikäteen digitaalisesti. Niissä hän näyttää olevan kuin taivaan porteilla, joskin hän poseeraa pilvien päällä puolialastomana.

Taannoin verkossa keskusteltiin siitä miten paljon Aubrey muokkaa kuviaan. Kuvankäsittelyn väitettiin olevan vahingollista sosiaalisen median kulttuurille ja luovan kehopositiivisuuteen turhaa stigmaa. Jos Aubrey on aidosti tyytyväinen itseensä, ei kuvissa tarvitsisi esittää räikeästi sosiaalisessa mediassa jotain aivan muuta.