Pasha Pozdniakova juoksumatolla – videolle jättisuosio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Nyt hän on palvonut aurinkoa.

Nyt Pasha on kuvattu juoksumatolla, jossa hän piti huolta kunnostaan. Hän kertoo kuunnelleensa samaaan aikaan musiikkia. Luonnollisesti Pasha julkaisi videon treenistään sosiaalisessa mediassa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.