Koominen moka: Hääkutsuissa aikuisviihdesivuston osoite

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hääkutsut kannattaa varmuuden vuoksi tarkistaa hyvin ennen niiden lähettämistä. Tällä tavoin voi välttyä erilaisilta kömmähdyksiltä, joista hurjempaa päätyä edustaa eräälle morsiamelle tapahtunut moka.

TikTokissa Squidward.tentacles-nimimerkkiä käyttävä nainen kertoo painattaneensa hääkutsuja ja olleensa innostunut saatuaan ne kotiinsa. Hääkutsuihin oli kuitenkin päätynyt vahingossa maailmankuulun aikuisviihdesivuston osoite.

Morsiamen onneksi hän tuli tarkastaneeksi kutsut ennen niiden lähettämistä eteenpäin. Hän kertoo videolla lisänneensä hääkutsun luonnokseen vitsinä kyseisen sivuston osoitteen väliaikaisesti. Kutsussa oli nimittäin tarkoitus olla kohta verkkosivun osoitteelle, josta häistä saisi lisätietoa. Luonnosversio osoitteineen päätyi kuitenkin lopulta painoon asti.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tämä on hauska juttu. En kuitenkaan usko, että se naurattaisi muita, etenkään perhettäni tai sulhaseni Naten perhettä tai ketään muutakaan. Olen pahoillani, äiti, korjaan asian, morsian totesi videollaan.

@squidward.tentacles Oops #fyd #wedding #weddingtiktok #weddingtok #weddingmishaps #weddinginvitations ♬ original sound – Squid