Muistatko Ally McBealin? Sarjasta suunnitellaan spin offia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikakautensa suosituimpiin sarjoihin lukeutunut Ally McBeal -televisiosarja lopetettiin kaksi vuosikymmentä sitten. Sarja voitti lukuisia palkintoja ja keräsi valtaisan fanijoukon. Nyt sarja tekee paluuta spin offin merkeissä.

Uusi sarja seuraa nuorta mustaa naista, joka liittyy Ally McBealista tuttuun lakitoimistoon suoraan lakikoulusta. Nuoren naisen uskotaan olevan Ally McBealin kämppäkaveri Renée Raddickin tytär. Myös Ally McBealia esittänyttä Calista Flockhartia on pyydetty esiintymään sarjassa legendaarisessa roolissaan. Käsikirjoitusta laaditaan parhaillaan, eikä muita päätöksiä ole tehty suuntaan tai toiseen, Deadline uutisoi.

Ally McBeal -sarjaa esitettiin vuosina 1997–2002. Sarjassa seurattiin bostonilaisen lakitoimiston elämää ja päähenkilön koettelemuksia. Sarja voitti komediasarjan Emmyn vuonna 1999 ja joukon muita merkittäviä palkintoja. Ally McBealissa olivat mukana myös Courtney Thorne-Smith, Greg Germann, Carson, Jane Krakowski, Peter MacNicol, Gil Bellows, Lucy Liu, Portia de Rossi sekä kuuluisuuteen noussut muusikko Vonda Shepard.