90 Päivää morsiamena -tähti oikeuteen – syytetään lähisuhdeväkivallasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -ohjelmassa esiintynyttä Yvette ”Yve” Arellanoa syytetään perheväkivallasta miehensä Mohamed Abdelhamedin uskottomuusskandaalin keskellä. Arellano pidätettiin perheväkivallasta vain muutama päivä ennen kuin hänen miehensä myönsi pettäneensä häntä.

Abdelhamed jäi kiinni sopimattomien viestien lähettämisestä toiselle naiselle pian sen jälkeen, kun hän ja Arellano menivät naimisiin. Arellanon rakastumista 20 vuotta nuorempaan egyptiläiseen Abdelhamediin on seurattu TLC-kanavalla esitetyssä 90 Päivää morsiamena -sarjan yhdeksännellä tuotantokaudella. Uskottomuus tuli esiin Tell All -jaksossa, kun tuotantoryhmä sai todisteen salaisesta tekstittelystä.

– Mohamed on tekaissut syytökset, Yven edustaja Dominique Enchinton of Dominton Talent House tiedottaa Page Sixille.

– Yve ei ole koskaan ollut väkivaltainen Mohamedia kohtaan ja haluaa käydä tämän luvun elämässään loppuun, jotta hän voi mennä eteenpäin.