Sean Conneryn Aston Martin huutokaupattiin – kuin James Bondin tallista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Sean Conneryn omistama hopea Aston Martin DB5 myytiin huutokaupassa 2,4 miljoonalla eurolla. Huutokaupan toteutti Broad Arrow Auctions, mikä on erikoistunut keräilyharvinaisuuksiin. Aston Martin on samanlainen, jota salainen agentti 007, eli James Bond ajeli.

Auton omistanut entinen Bond-näyttelijä Sean Connery osti Aston Martinin itselleen vuonna 2018. Hän ehti nauttia menopelistä kaksi vuotta ennen kuolemaansa. Nyt miehen lähipiiri päätti myydä auton.

Autosta otaksuttiin saavan vähintään 1,4 miljoonaa euroa, mutta miljoonan suurempi summa ylitti odotukset, CNN raportoi. Vuonna 1964 ilmestyneessä Bond-elokuvassa esiintyneessä Aston Martinissa oli sama hopinen sävy, mutta auto oli varusteltu erikoisilla lisäosilla, kuten etupyöristä esiin tulleilla konetuliaseilla.