Katie Price jätti sosiaalisen median – nyt hän heruttelee siellä jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price ja hänen kihlattunsa Carl Woods ovat parhaillaan vaarassa jopa vuosien vankeustuomion, koska kuvasivat OnlyFans-tileilleen materiaalia Thaimaassa, jossa se on kiellettyä. Maksimituomio on viisi vuotta vankeutta. Kohun myötä Price vetäytyi sosiaalisesta mediasta ja kertoi tarvitsevansa vapaata sosiaalisesta mediasta henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Tammikuussa OnlyFansiin liittynyt Price on ilmeisesti tarpeissa saada maksulliselle sivulleen lisää kävijöitä, koska sosiaalisen median tauko on nyt päättynyt ja Price tullut Instagramiin muistuttamaan, että hänen fanitilillään julkaistaan uutta materiaalia päivittäin. Ilmeisesti kurvikas julkkistähti oli odottanut sivulleen suurempaa suosiota kuin mitä on toteutunut. Ehkä hänen tähtensä on jo melkoisessa laskussa.