Jeffrey Epsteinin vihollinen löydettiin kuolleena kotoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri Jeffrey Epsteinin entinen mentori ja työtoveri Steve Hoffenberg on löydetty kuolleena hänen kotoaan. Poliisi löysi 77-vuotiaan asunnostaan ​​Derbyssä Connecticutissa. Mies makasi kuolleena makuuhuoneessaan. Viranomaiset kutsuttiin kiinteistöön huoli-ilmoituksen perusteella. Kuolinsyytä ei tiedetä, eikä hänen ruumiissaan ole näkyviä merkkejä esimerkiksi iskuista, kertoo Daily Mail.

Hoffenberg tuomittiin 18 vuoden vankeusrangaistukseen yrityshuijauksesta. Hän johti Epsteinin kanssa Towers Financial Corporation -nimistä perintäyhtiötä. Vankilasta vapauduttuaan Hoffenberg vietti viimeisimmät vuodet auttaen Epsteinin uhreja heidän taistelussaan seksuaalista hyväksi käyttöä ja pedofiliaa vastaan. Hoffenberg oli ensimmäinen henkilö, joka ilmoitti Epsteinistä poliisille.

Hoffenberg omisti New York Postin vuoden 1993 alussa, kun hän yritti herättää henkiin tuolloin vaikeuksissa olleen sanomalehden. Hänet kuitenkin pakotettiin eroamaan lehdestä vain kolme kuukautta myöhemmin. Vuonna 2016 vankilasta vapautumisen jälkeen Hoffenberg nosti kanteen Jeffrey Epsteinia vastaan ​​väittäen, että hänen kumppaninsa oli ollut talousrikosten päällikkö ja väärä mies joutui vankilaan, eli hän itse.

Maria Farmer -niminen nainen huolestui, kun ei saanut Hoffenbergiin yhteyttä. Hän pyysi poliiseja käymään miehen kotona. Entinen liikemies oli sairastanut taannoin koronaviruksen kanssa, eivätkä oireet helpottaneet. Farmerin sisar Annie oli yksi niistä neljästä naisesta, jotka todistivat Ghislaine Maxwellia vastaan ​​lasten oikeudenkäynnissä viime vuonna.

– Hoff oli yksi rakkaimmista ystävistäni maan päällä, enemmän isä kuin oma isäni koskaan ollut minulle. Hän eli ystävällisesti, antoi aina sen vähän, mitä hänellä oli, eikä koskaan pyytänyt mitään. Tämä mies oli uskomaton ja rakas ystävä Epsteinin eloonjääneille, Farmer kertoi Daily Mailin mukaan.