Marika Fingerroos tiukassa topissa heinähommissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen, mutta ainakin kova työ näyttää tuottavan upeita tuloksia.

Nyt Marika on kuvannut itsensä perisuomalaisissa puuhissa, sillä hän on toistanut vanhaa kunnon maalaisromantiikkaa näyttävästi poseeratessaan heinätöissä omalle kameralleen tiukassa keltaisessa topissa. Voidaan ehkä todeta, että kuumempaa ”heinätyttöä” saadaan tästä maasta hakea.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.