Sarah Hyland naimisiin – toinen Moderni perhe -tähti toimi offisianttina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moderni Elämä -komediasarjassa Hailey Dunphyä näytellyt Sarah Hyland on mennyt naimisiin. Tähti avioitui lauantaina 20. elokuuta Bachelorette-realitysarjasta tunnetun Wells Adamsin kanssa.

Hylandin ja Adamsin häitä vietettiin Kalifornian Santa Ynezissä siaitsevalla viinitilalla. Tilaisuuden offisianttina eli juhlamenojen toimittajana toimi niin ikään Modernista perheestä tunnettu Jesse Tyler Ferguson. Hän näytteli sarjassa Mitchell Pritchettiä, Hylandin hahmon enoa.

– Oli kunnia toimia kauniiden häidenne offisianttina, Sarah Hyland ja Wells Adams. Rakastan teitä molempia paljon. Tässä ikuisuudelle, Ferguson kirjoitti Twitterissä sydänemojin kera.

Häihin osallistui myös muita Moderni perhe -tähtiä, kuten Sofia Vergara ja Nolan Gould. 31-vuotias Hyland ja Adams alkoivat seurustelemaan vuonna 2017. He menivät kihloihin vuonna 2019, mutta häitä jouduttiin siirtämään koronan vuoksi.