Huippumalli julkaisi alastonkuvansa: ”Lähtölaskenta on alkanut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Mallikaunotar nähdään ajoittain upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, vaikkakin viime aikoina hän on viettänyt somesssa hieman hiljaiseloa. Taannoin somekuva paljasti hänen olevan raskaana.

Nyt Shanina on julkaissut itsestään alastonkuvan, jossa hän poseeraa ilman vaatteita upean vauvamasunsa kanssa. Ilmeisesti laskettu aika lähestyy jo kovaa vauhtia, sillä Shaik kertoo kuvansa yhteydessä, että lähtölaskenta on alkanut.

31-vuotias Shanina Shaik on aloittanut viime vuonna muitakin uusia harrastuksia, joista yksi on aamulenkkeily puistossa. ”Tämä oli ensimmäinen kertani kun kokeilin rentoutuskelluntaa. Iso suositus”, tähti kirjoitti kuvatekstissään. Rentoutuskellunnassa keho on suolaveden ansiosta painottomassa tilassa, jonka on todistettu rentouttavan kokonaisvaltaisesti ja auttavan kipuihin, aikaerorasituksiin ja unenlaatuun.