Sisarvaimo yllätti: ”Olen nykyään yksiavioinen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjassa esiintynyt Christine Brown kertoi viime syksynä ottaneensa avioeron Kodysta. Nyt nainen on päättänyt vaihtaa kokonaan leiriä avioliittojen suhteen.

– Haluan parisuhteen. Haluan miehen, joka oikeasti rakastaa minua ja haluaa olla kanssani intiimisti, Christine kertoi People-lehden haastattelussa.

– Siinä täytyy olla fyysistä vetovoima. Siinä täytyy olla yhteinen kemia. Rakastan jo pelkästään ajatusta, että olisin lopulta romanttisessa parisuhteessa. Olisi myös mahtavaa, jos hän olisi yhtä seikkailunhaluinen kuin minä ja valmis kokeilemaan uusia asioita. Haluan vain pitää hauskaa, hän jatkoi.

Chistine pettyi lopullisesti Kodyyn ja heidän 25 vuotta pitkään avioliitoon, kun mies kieltäytyi osallistumasta parin tyttären, Ysabelin selkäleikkaukseen. Mies vetosi koronavirukseen. Chistine kertoo ymmärtäneen asian, mutta hänen tyttärensä sydän murtui. Tämä oli viimeinen niitti heidän avioliitolleen. Sen jälkeen Christine ymmärsi pärjäävänsä hienosti ilman aviomiestään ja opetteli sanomaan ”ei”. Nyt hän on valmis uuteen liittoon – mutta ainoastaan ainoana vaimona.