Bruce Willis jammaili tyttärensä poikaystävän kanssa – ei antanut terveysongelmien haitata

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Bruce Willisin paljastettiin hiljattain lopettavan uransa näyttelijänä. Näyttelijällä diagnosoitiin afasia, joka vaikuttaa varsinkin kykyyn tuottaa ja ymmärtää puhetta sekä tekstiä.

Nyt Bruce Willis on kuvattu viettämässä aikaa jammailemassa tyttärensä Rumerin poikaystävän kanssa. Instagram-videolla 67-vuotias näyttelijä soittaa harmonikkaa muusikkona tunnetun Derek Richard Thomasin soittaessa kitaraa. Videon jakoi näyttelijän vaimo Emma Heming Willis.

– Heidän taitonsa puhuvat omasta puolestaan. Minä vain jätän tämän tänne, Heming Willis kirjoitti.

Video keräsi Instagramissa tuhansia tykkäyksiä ja valtavan määrän ihastelevia kommentteja. Vaikka Willis tunnetaan parhaiten näyttelijänä, on musiikki ollut hän kokeillut siipiään myös musiikin parissa. Hän julkaisi vuonna 1987 bluesalbumin The Return of Bruno.