Hämmästyttävä video F1-osakilpailuista – lentolautailija ilmestyi radan yläpuolelle

Digi Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula 1 -sarjan Belgian osakilpailussa todistettiin odottamatonta näkyä, joka vei hetkeksi katsojien huomion varsinaisesta autokilpailusta. Radan yläpuolelle ilmestyi hieman ennen aika-ajoja lentolautailija.

Lentolautailija liiteli Belgian Circuit de Spa-Francorchamps -moottoriradan yläpuolella F1-auton ajaessa hänen alapuolellaan. Tempauksen taustalla oli ranskalainen Flyboard-laudan keksijä Franky Zapata. Zapata on ollut aikaisemmin otsikoissa muun muassa ylitettyään lentolaudalla Englannin kanaaliin 22 minuutissa vuonna 2019.

– On aina ilo lentää täällä. Rakastan F1-radoilla lentämistä. Näkymät ovat upeita. En tietenkään ehtinyt ihailla niitä kauaa, sillä minun täytyy keskittyä käännösten tekemiseen. Lentolautailu vaatii paljon keskittymistä, Zapata kuvaili Daily Express -lehden mukaan.