Leonardo DiCaprio erosi – oliko 25-vuotias tyttöystävä liian vanha?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on eronnut parisuhteestaan Camilla Morronen kanssa. Fanit arvasivat tämän jo tulevan siinä vaiheessa, kun Morrone täytti 25 vuotta. On näet yleisesti tiedossa, että DiCapriolla ei ole yli 25-vuotiaita naisia. Parisuhde kesti viittä vaille viisi vuotta.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on 47-vuotias. Camilla Morrone täytti kaksi kuukautta sitten 25 vuotta, ja nyt parisuhde on päättynyt. Joku on tehnyt nettiin kaavion, jossa demostroidaan DiCaprion parisuhteita ja sitä, että naiset pysyvät aina samassa ikähaarukassa, vaikka näyttelijä itse vanhenee. Hänellä ei ole ollut yhtäkään tyttöystävää, joka olisi ollut 26 vuotta tai vanhempi.

Kun Morrone täytti 25 vuotta, onnittelivat fanit häntä syntymäpäivänsä johdosta, mutta varoittelivat myös pian päättyvästä parisuhteesta. Nainen on valittanut julkisesti, että hänellä ei ole omaa arvoa elämässään. Hänet tunnetaan ainoastaan Leonardo DiCaprion tyttöystävänä. Erosta uutisoivat lukuisat viihdelehdet, kuten People, E! News ja The Sun.