Pudotettu Heidi Suomi paljasti mitä Selviytyjissä ei nähty: ”Luonnollisesti leikattiin pois”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu realitysarja Selviytyjät Suomi alkoi juuri, ja tuotantokauden ensimmäisenä kilpailijana ohjelmasta äänestettiin ulos televisiosta tuttu Heidi Suomi. Tämä tuli monille katsojille yllätyksenä, sillä kauden heikoimmaksi lenkiksi osoittautunut Jasmiina Yildiz nähtiin oksentamassa ja pyörtymässä vain hetkeä aiemmin. Häntä ei kuitenkaan äänestetty vielä pois. Suomi kommentoi äänestystä sosiaalisessa mediassa.

– Lyhyeksi jäi Selviytyjät-visiitti mun osalta. Tässä muutamia pointteja mun näkökulmasta: Mulle oli selvää jo heti koskemattomuuskisan jälkeen, että mut äänestetään ulos. Nelikko @essiunkuri @juliamargaretah @leostillman @pokbiil oli niin tiivis, ettei sitä pystynyt rikkomaan. Mä olin heille siis helppo kohde, ja tätä todistaa myös se, ettei edes @jassuppii pyörtyminen muuttanut nelikon äänestysajatuksia, Heidi Suomi kertoi.

Samalla Suomi paljasti myös järjestäneensä heimoneuvostossa pienen yllätyksen, joka oli kuitenkin leikattu pois televisiossa nähdystä lähetyksestä. Sen esittäminen olisi nimittäin voinut paljastaa katsojille odottamattoman lopputuloksen jo ennen aikojaan.

– Tein myös pienen jekun heimoneuvostossa ja esitin, että minulla olisi ollut amuletti. Muutama sydämenlyönti taisi joillakin kilpailijoilla silloin jäädä väliin. Tämä episodi luonnollisesti leikattiin pois, ettei äänestystulos paljastuisi liian aikaisin. Kaiken kaikkiaan koen tehneeni kaiken mahdollisen, eikä mitkään kevätjuhlaliikkeet tai kommervenkit olis auttanu mua. Muut olivat tällä kertaa parempia ja kunnia heille, Heidi Suomi kertoi.