Kendall Jenner palvoi aurinkoa – tyylikäs biksuvartalo huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnetun Kardashianin perheen supermalli, 26-vuotias realityjulkkis Kendall Jenner, erosi taannoin koripalloilija Devin Bookerista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Eron syyksi kerrottiin toisistaan poikkeavat tulevaisuuden suunnitelmat. Sittemmin Kendall on keskittynyt brändeihinsä ja mallintöihin.

Nyt Kendall on suunnannut nautiskelemaan paahtavasta auringonpaisteesta tyylikkäästi biksuissa uima-altaalle, jossa hänet tietenkin myös kuvattiin. Jennerin sosiaalisessa mediassa julkaisemissa kuvissa mallikaunotar nähdään istuskelemassa aurinkotuolilla.

Kendall Jenner ja Devin juhlivat taannoin yhdessä Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häitä Italiassa, mutta pian sen jälkeen he päätyivät erilleen. Sisäpiiriläinen vihjasi, että Kendall oli se, joka yllytti eroon. Hän halusi tilaa, mutta toivoo, että he edelleen välittävät toisistaan ja saavat asiansa kuntoon.