The Kardashians -sarja jatkuu – toinen tuotantokausi käynnistyy syyskuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman ja seuratuimman perheen elämästä kertova The Kardashians -sarja on jatkunut alkuperäisen tuotantoyhtiön jälkeen Disneyn suoratoistopalvelussa. Toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa 22. syyskuuta. Uudet jaksot lisätään palveluun torstaisin.

Kamerat palaavat seuraamaan Krisin, Kourtneyn, Kimin, Khloén, Kendallin ja Kylien elämien koukeroita. Perhe on heidän supervoimansa. Kardashianeilla ei ole tylsää tai tavallista hetkeä elämässä. Ohjelman trailerissa kerrotaan, että osa perheenjäsenistä jopa toivoo, että heillä olisi joskus tylsiä hetkiä.

– Luvassa on tulisia romansseja, elämää mullistavia virstanpylväitä ja uskomattomia menestyksen hetkiä. Perheside säilyy katkeamattomana, kun Kardashianit navigoivat julkista ja yksityistä elämäänsä maailman näyttämöllä, Disney+ palvelu tiedottaa.