Antiikkiliikkeestä hämmentävä löytö – alaston Sylvester Stallone

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Antiikkiliikkeiden valikoimiin päätyy joskus hämmentäviäkin tuotteita. Harva todennäköisesti osaisi odottaa törmäävänsä sellaisessa esimerkiksi alastomaan Sylvester Stalloneen. Juuri niin kävi Australian Sydneyssä asuvalle Bea Bellinghamille.

Bellingham oli aviomiehensä kanssa vierailemassa Katoomban kylässä sijaitsevassa antiikkikaupassa. Sieltä hän löysi kärsivän näköistä, alastonta Sylvester Stallonea esittävän aidon kokoiseen nuken. Bellingham otti löydöksestä kuvia, jotka hän myöhemmin jakoi sosiaalisessa mediassa.

Myöhemmin kävi ilmi, että antiikkiliikkeen noin 4 000 euron hintaan myymä nukke on todennäköisesti vuonna 1993 ilmestyneen Demolition Man -elokuvan rekvisiittaa. Nukkea käytettiin kohtauksessa, jossa Stallonen esittämä poliisi syväjäädytetään.

Vähäpukeista Stallonea esittävät nuket lahjoitettiin Newsweek-lehden mukaan myöhemmin Planet Hollywood -ravintolaketjulle, jonka osakkaina olivat muun muassa Stallone ja Arnold Schwarzenegger. Nukkeja roikkui läpinäkyvän muovin sisällä useissa ravintolaketjun toimipisteissä. Australialaiseen antiikkiliikkeeseen päätynyt Stallone-nukke on todennäköisesti peräisin Sydneyssä toimineesta Planet Hollywoodista.