Miesten päiväuni alastomana – härski kuva puhuttaa edelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnetuimpiin supermalleihin aikanaan lukeutunut Cindy Crawford on yksi harvoista supermalleista, jotka ovat pysyneet työllistettyinä vuodesta toiseen koko pitkän uransa ajan. Kiitos kuuluukin varmasti tähden terveellisille elämäntavoille ja säännölliselle kuntoharjoittelulle.

Nyt ikoninen mallikaunotar on julkaissut arkistojen kätköistä ikonisen poseerauksen, jossa hänet nähdään alastomana kameran edessä. Vartalon kriittiset paikat on peitetty vain saippuavaahdolla, joka ei tunnetusti kovin paljon peitä. Riittävästi kuitenkin.

Cindy Crawford on joutunut nuorena tarkkailemaan omia syömisiään tunnollisesti, että hän sai pidettyä oman vartalonsa mallin mitoissa. 54-vuotias Crawford kertoi taannoin Daily Mail -sivuston mukaan kadehtineensa Kate Mossia, joka sai syödä roskaruokaa. Nainen oli katsonut ärsyyntyneenä vieressä, miten Kate Moss oli herkutellut hampurilaisilla ja ranskalaisilla silloin kun hän itse ei voinut niihin koskea. Cindy Crawfordin täytyi pysyä terveellisellä ruokavaliolla tai hän ei olisi mahtunut.