Nainen jumiutui kuntosalilaitteeseen – joutui soittamaan hätänumeroon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuntosalilaitteiden käyttöön on hyvä tutustua kunnolla etukäteen yllätysten välttämiseksi. Eräs Yhdysvaltojen Ohiossa asuva nainen joutui taannoin turvautumaan hätäkeskuksen apuun jouduttuaan yllättäen jumiin kuntosalilla.

Christine Faulds oli treenaamassa yöaikaan kuntosalilla, kun hän huomasi jääneensä jumiin kippipenkkiin ylösalaisin. Koska kello oli kolme aamuyöstä, ei paikalla ollut ketään joka olisi voinut auttaa häntä. Onnekseen Faulds pystyi soittamaan hätänumeroon älykellollaan.

Lopulta poliisit saapuivat paikalle auttamaan Fauldsin pois tukalasta tilanteesta. Nainen jakoi myöhemmin videoita koettelemuksesta sosiaalisessa mediassa.

– Ihmiset ihmettelevät, miksi jaoin nolosta tilanteesta kuvatun videon. Mielestäni joskus kuitenkin pitää vain nauraa itselleen ja siirtyä elämässä eteenpäin, Faulds totesi CNN-uutiskanavalle.