Supersyömäri rikkoi ennätyksen – hervoton määrä popcornia kahdeksassa minuutissa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Joey Chestnut tunnetaan todellisena supersyömärinä. Kilpasyömärin vatsa vaikuttaa olevan lähes pohjaton, sillä hän on vuosien saatossa toteuttanut mitä hurjempia ruokaennätyksiä. Ennätyksiä on kertynyt jo 50.

NJoey Chestnutin viimeisin tempaus on popcornin syömisennätyksen rikkominen. Hän söi yhteensä 32 annosta popcornia vain kahdeksassa minuutissa Las Vegasissa järjestetyssä tilaisuudessa. Yksi annos sisälsi 24 unssia, eli noin 680 grammaa popcornia.

Chestnut avasi taktiikkaansa Wish-tv-sivustolle ennen suorituksen alkua. Miehen mukaan hän otti kourallisen popcornia toiseen käteensä puristaen niitä hieman. Laitettuaan popcornit suuhun hän pureskeli niitä kerran ja huuhtoi kaiken alas siemauksella vettä.

– Kilpailun loppupuolella saatan pureskella pari kertaa. Kurkkuni on niin väsynyt, että popcorneja on pakko jauhaa hieman enemmän. Myös vettä voi joutua juomaan enemmän, Chestnut kuvaili.