Kohupaljastus: Michael Jackson käytti 20 eri henkilöllisyyttä saadakseen lääkkeitä riippuvuuteensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole salaisuus, että kaikkien aikojen poptähti oli vakavasti koukussa lääkeaineisiin ennen kuolemaansa. Miehen henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray sai jopa sen vuoksi vankeustuomion, koska hän oli kirjoittanut laulajalle lääkkeet, jotka lopulta johtivat Michael Jacksonin sydämen pysähdykseen ja kuolemaan 13 vuotta sitten.

Murray ei kuitenkaan ollut ainoa lääkäri, joka lääkkeitä määräsi. Nyt on julkaistu Who Really Killed Michael Jackson -niminen dokumentti, jossa kerrotaan usean eri lääkärin mahdollistaneen poplaulajan riippuvuutta. Toisinaan jopa Michael Jackson itse kertoi, mitä lääkettä hän halusi ja milloin, eli määräsi lääkkeet itse itselleen ja lääkäri allekirjoitti reseptin, New York Post uutisoi.

Michael Jackson käytti muun muassa suonensisäistä nukutuslääke propofolia, joka auttoi häntä nukkumaan ennen vaativia kiertueita. Jotta laulaja sai enemmän lääkkeitä, onnistui hän hankkimaan itselleen 20 eri henkilöllisyyttä. Hänellä oli siis 19 valehenkilöllisyyttä itsensä lisäksi, joiden avulla mies sai reseptejä.