Hyviä uutisia Tiger Kingin Joe Exoticilta: ”Syöpä on remissiossa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiger King -sarjasta tunnettu Joe Exotic on sairastanut eturauhassyöpää. Nyt hän on ilmoittanut, että syöpä on saatu remissioon, eli syövän merkit ja oireet ovat osittain tai kokonaan poissa. Se ei kuitekaan tarkoita sitä, että mies olisi parantunut.

Parantuminen tarkoittaa, että syövästä ei jää jälkiä hoidon jälkeen, eikä se koskaan palaa. Joe Exoticin syöpä on kuitenkin lopettanut leviämisensä. Miehen eturauhassyöpä oli aggressiivinen vielä vuosi sitten.

Tiger King -sarjasta tunnettu Joe Exotic suorittaa parhaillaan 22 vuoden pituista vankeustuomiota salamurhajuonesta ja eläinsuojelurikoksista. Hän on hakenut armahdusta vankilasta, mutta ei ole saanut sitä. Miehen tuomiota kuitenkin lyhennettiin yhdellä vuodella.