Laskuvarjohyppääjä jäi puuhun kiinni Oulussa – pelastuslaitos hätiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laskuvarjohyppy on laji, jossa vaaratilanteilta ei aina voida välttyä. Oulussa todistettiin tiistaina 30. elokuuta jokseenkin harvinaislaatuista pelastusoperaatiota, jossa apua tarvitsi pulaan joutunut laskuvarjohyppääjä.

Laskuvarjohyppääjä oli joutunut kiinni puuhun Oulunsalossa. Oulu-Koilismaan pelastuslaitos sai hälytyksen tapauksesta tiistai-iltana noin kello 20. Paikalle lähetettiin kaksi pelastuslaitoksen yksikköä.

Laskuvarjohyppääjien kerhotilojen lähettyvillä jumiin jäänyt askuvarjohyppääjä saatiin turvaan lyhyen pelastustehtävän päätteeksi. Hän ei kärsinyt tilanteessa minkäänlaisista vammoista. Kaleva-lehden mukaan päivystävä palomestari Kimmo Virkkala kertoo laskuvarjohyppääjien tarvitsevan pelastuslaitoksen apua muutaman kerran hyppykauden aikana, mutta vakavia tapauksia ei ole tullut vastaan.