Stadin Derby lähestyy – poliisi varautuu yhteenottoihin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Bolt-areenalla pelataan maanantaina kesän viimeinen Stadin Derby eli HJK:n ja IFK:n välinen jalkapallo-ottelu. Poliisi on tapahtumassa mukana tavanomaista näkyvämmin mahdollisten järjestyshäiriöiden varalta.

Poliisin tiedotteen mukaan otteluun liittyvät uhkakuva ovat tavallista suurempia. Tapahtumassa saattaa esiintyä joukkueiden kannattajien välisiä yhteenottoja. Poliisi kertoo varautuvansa tapahtumaan normaalia runsaamilla resursseilla.

– Vastuu tapahtuman rauhanomaisesta kulusta kuuluu järjestävälle taholle ja ongelmatilanteessa poliisi toivoo, että kannattajat noudattavat sekä järjestyksenvalvojien, että poliisin antamia ohjeita ja käskyjä, ylikomisario Jarmo Heinonen Helsingin poliisista kertoo.

Ottelu alkaa 5. syyskuuta kello 18. Töölöön ja erityisesti Urheilukadulle odotetaan runsaasti ruuhkaa ennen peliä ja sen jälkeen. Poliisi viestii alueen liikennehaitasta reaaliajassa Twitterissä.